2011. április 16., szombat

Neato xv-11 A robot porszívó, ideális allergiában szenvedők!

Neato xv-11 A robot porszívó, ideális allergiában szenvedők:
Azoknak, akik azt gondolják, nem létezik ilyen dolog! , Mindazok számára, akik hisznek valami nem működik! 3D-s TV ... de a jövő csak a házimunkát megyek is?, Melyiket kell nézni a Neato xv-11.

Különösen az allergiában szenvedők számára fontos, hogy minden nap, hogy távolítsa el a port és a polleneket, a padló, hogy vesse fel ezt, hogy nem kell folytatni!

Új, nem használt, eredeti csomagolásban Neato, az első porszívó Lézeres szkenner (RPS) és a tökéletes szívó. Azt elismeri, minden szobában egy lézerszkenner a kép tárolására és rendszeresen felhívja csak a széleit terem körül minden a bútorokat, majd a Innenraum.Für 100sqm apartman, kb 90 perc szükséges a tisztításhoz. Ha a porszívó kell tisztítani, nagyobb területek, így a lövés után automatikusan újratölt 2 óra után a művelet a rakodási állomáson, majd fut majd folytassa a tisztítást. Több nap időmérő lehet előre egyedileg minden hétköznap. Csak egy gombot nyomja kezdet! Nagyon könnyű használni a fiatal és alt.Beutelloser porgyűjtő, hogy távolítsa el a felső felvonó nélküli robotok, könnyen tisztítható minden emeleten, hogy a szőnyeg, szőnyeg, laminált, kerámia cserép. Innovatív gumi ajak kefe a szőr nem rendelkezik, és ezeket most már elnyeli a robot. Készen áll a 230 V-os csatlakozó Németország, bizonyítható, és részletesen elmagyarázta, hogy a kézikönyv vákuum végre vége hat.Abholung és PayPal.
Videó:
http://www.youtube.com/watch?v=BbkdwluJ2Hg&feature=mfu_in_order&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=wRGaD_3ysDY
Ár: 470 Ft