2011. május 23., hétfő

Staubsugerroboter Roomba 560

Staubsugerroboter Roomba 560:
Roomba robot porszívót 560, egy műszakilag tökéletes állapotban van (normál vizuális jelek használat) kapcsolódó tartozékok.

IRobot Roomba porszívó robot működése 560

A robot iRobot Roomba porszívó 560 a legújabb generációs robotok, iRobot legújabb híreket kínál jelentősen jobb teljesítmény, megbízhatóság és robusztus. Ezzel a robot segítségével programot legfeljebb hét tisztítási ciklus hetente. Válassza ki a szer-tól, hogy illik a legjobban a napi rutin, hogy te otthon vagy utazás. A Roomba igények alapos porszívózás a négy szoba csak egyszer töltött el, még akkor is nehezen elérhető területeken, mint a sarkok szar, és alatta bútorok, lépcsők és egyéb elkerüli drop off és beállítja állítja a szőnyegeket és a kemény padlón automatikusan csak a felszínen. Két Virtuális Fal Világítótornyok marad a Roomba A szobában nem áll felszippantott az egész padló, és csak ezután kezdődik, hogy tiszta a másik szobába. Ha a tisztítási folyamat végén, vagy az akkumulátort fel kell tölteni, Roomba automatikusan visszatér az öntöltő Home Base a dokkoló és feltöltődhet.

Standard funkciók és iRobot Roomba porszívó robot 560

Egy okos, hatékony porszívózás robot, amely felveszi a szennyeződést, port, kisállat haj és a szőnyegek és kemény padló elnyelik.
Tisztítja a teljes padló, bútorok körül és alatt, és végig fal az élek.
Automatikusan beállítja a szőnyeg a kemény padlók (és fordítva).
Érzékeli a piszkosabb területeket és több időt töltenek azok tisztítása.
Keresztül "Tiszta Spot" is foltokban és koncentrált, hogy távolítsa el gyorsan.
Észleli a lépcsők és más szinten, és automatikusan elkerüli őket.
és még sok más
Ár: 250 EUR VB