2012. január 19., csütörtök

Alice / Egy másik asszony (Woody Allen) 2dvd - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

BONTATLAN:
2DB WOODY ALLEN FILM 
Alice
Tartalom:
Alice tizenhat éven keresztül volt hűséges férjéhez, de a kétgyermekes anya számára most egy új élet, egy új utazás kezdődik. Beleszeret egy elvált szaxofonosba, de katolikus neveltetése és családja iránti felelősségérzete miatt nem mer viszonyt kezdeni vele.
Hátfájdalmai miatt keresi fel Dr. Yangot, de a kínai csodadoktor mélyen Alice szemébe néz, és egy főzetet itat meg az asszonnyal.  Alice – akárcsak a mesebeli névrokona – egy szürreális világban találja magát: más megvilágításból szemlélheti saját múltját, és számos megdöbbentő felfedezést tesz: mindenek előtt rájön, hogy férje megcsalja őt...
A frissen szerzett tapasztalat és talán a főzet jótékony hatása miatt Alice képes lesz leszámolni eddigi hibáival, önbizalmat szerez, feladja eddigi luxus-életét és elhagyja a férjét. Amikor új szerelme visszatér volt feleségéhez, egy egészen más Alice-t hagy maga mögött, aki két gyermekével immár képes a saját útját járni.
Egy másik asszony
Tartalom:
Az ötvenes éveiben járó Marion filozófiát tanít az egyetemen, és éppen egy könyvet készül írni a szakterületéből. A munkához tökéletes nyugalomra van szüksége, ezért tanulmányi szabadságot vesz ki, és egy csendes lakást bérel a belvárosban, ahol zavartalanul mélyedhet el az írásban.
Hamar felfigyel arra, hogy a lakás szellőzőjén keresztül hallhatja a szomszéd minden szavát. Mint kiderül: a vékony fal mögött egy pszichiáter praktizál, így Marion akaratlanul is fültanúja lesz az orvos és néhány páciense bizalmas beszélgetésének. Különösen egy fiatal, terhes nő problémái, félelmei és reményei gondolkodtatják el a nőt, aki immár megszállottan hallgatózik. Mariont a másik asszony problémái arra késztetik, hogy elgondolkodjon a saját életéről. Más fényben látja immár férjét, barátait és családját. Elhatározza, hogy felveszi a kapcsolatot az ismeretlen asszonnyal, és nem sejti, hogy ez a találkozás valódi sorsfordító élmény lesz...


Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 21:44
. Alice / Egy másik asszony (Woody Allen) 2dvd - Jelenlegi ára: 1 999 Ft